Mutkattomat mittarit ja toimiva arviointi -mittarityöpaja järjestöille Pe 26.8.2022 Matara-sali klo 9-15.30

Mutkattomat mittarit ja toimiva arviointi -mittarityöpaja järjestöille Pe 26.8.2022 Matara-sali klo 9-15.30

Miten löytää hyvät mittarit omalle järjestölle? Miten nivoa arviointi osaksi kiireistä työarkea? Kenen arviointia pitäisi tehdä ja miten usein? Entä miten tuloksia tulisi tarkastella ja miten niistä pitäisi viestiä?

Tule sparraamaan oman järjestösi mittarit ja arviointisuunnitelma kuntoon!

Ohjelma ja ilmoittautuminen: www.kyt.fi/koulutus/

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 15.8. Hinta 20 e/ hlö.

Tietoa järjestön tai hankkeen toiminnan tuloksista kaipaavat niin rahoittajat, jäsenet, lahjoittajat kuin vapaaehtoisetkin. Parhaimmillaan arviointi tuottaa tietoa oman toiminnan kehittämisen tueksi ja kertoo, miten meillä menee. Valitsemalla oikeat mittarit saadaan tietoa asetettujen tavoitteiden täyttymisestä helposti ja havainnollisesti.

Koulutuspäivässä käydään läpi tavoitteiden asettamisen periaatteet ja tutustutaan erilaisiin mittareihin. Työpajatyöskentelyssä työstetään omalle organisaatiolle tai hankkeelle sopivia mittareita. Päivän aikana rakennetaan omalle järjestölle arviointisuunnitelma, joka on tukena mittaritiedonkeruun ja arvioinnin toteuttamisessa juuri sinun järjestösi arjessa.

Mittarityöpaja on tarkoitettu arviointia suunnitteleville ja toteuttaville henkilöille järjestöissä ja järjestöjen hankkeissa. Parhaimman hyödyn koulutuksesta saat, jos päivään osallistuu useampi henkilö omasta järjestöstäsi. Mukaan mahtuu 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kouluttajana järjestöjen arviointiosaamisen kehittäjä, asiantuntija Raisa Omaheimo.

Koulutuksen järjestää Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen KYT-järjestöpalvelut. Työpaja on suunnattu erityisesti sosiaali- ja terveysjärjestöissä ja muissa yleishyödyllisissä yhdistyksissä toimiville, ja sitä rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

Lisätietoja

Kehittämispäällikkö Katariina Luoto / KYT-järjestöpalvelut, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 050 400 0668 (poissa 1.7.-7.8.2022).

Event Information

Event Date 26-08-2022 9:00 am
Event End Date 26-08-2022 3:30 pm
Capacity 40
Individual Price €20.00
Sijainti Matara-Sali