Tourujoen yö 2019

Henna Takala ja Pablo Casso

Henna banneri.jpg

Onkos tullut kesä syksyn keskelle? Perhoset pelmahtavat Mataran KäytäväGalleriaan 28.9.-25.10. Henna Takalan maalauksissa ja Pablo Casson valokuvissa. Näyttelyn avajaisia vietetään Tourujoen yössä.

Jyväskylän Sirius ry

Jyväskylän Sirius ry kuva 2 Hankasalmi.jpg

Tule tutustumaan tähtiharrastuksen loistaviin mahdollisuuksiin Jyväskylän alueella. Paikalla on kokeneita tähtiharrastajia esittelemässä toimintaa ja laitteistoa, ja joilta voit kysyä tähtitieteellisiä kysymyksiä.

Kepparirata

Ii-ha-haa!

Hyppää satulaan ja karauta Touhula päiväkotien järjestämälle keppariradalle. Radalla pääset ylittämään sekä itsesi että erilaisia jännittäviä esteitä. Esteet on rakennettu pääosin kierrätysmateriaaleista yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa.

Oma keppari mukaan! (Lapset ovat radalla vanhempiensa vastuulla)

Nuorten Taidetyöpaja

Nuorten taidetyöpaja boffermiekkailu kuva.jpg

Taistelulajeja työttömyyttä vastaan - luvassa säihkyvää boffermiekkailua ja sumopainia

klo 17-21 ”Taistelulajeja työttömyyttä vastaan”, Nuorten Taidetyöpajan aula

Pimé Café

Haista, maista, kuule ja tunne Pimé Café. Keski-Suomen näkövammaiset ry:n Pimé Café järjestetään täysin pimennetyssä tilassa, jossa asiakkaille on tarjolla kahvia, teetä tai mehua sekä pieni yllätyssuupala euron maksua vastaan. Oppaina ja tarjoilijoina kahvilassa toimivat näkövammaiset. Heille tilanne on tuttu, joten asiakkaat saavat pimeästä huolimatta turvallista ja hyvää palvelua.

Taika-Petterin ja Jakke Jääkarhun lastipyöräkiertue

Taika Petteri ja Jakke Jääkarhu kuva 1.jpg

Taika-Petterin ja Jakke Jääkarhun Lastipyöräkiertue viihdyttää yleisöä basaarialueella klo 17 alkaen!

Toimintaa ja työpaja Keitaalla, Välitin-osahankkeet

Keidas kuva.JPG

Virkku-tiimi: Kädentaitoja ohjatusti ja luovasti. Tule tekemään mallin mukaan heijastava koru tai mitä ikinä materiaaleista keksit tehdä. Tilassa on myös cozy area, jossa voit hengailla, pelailla, lämmitellä ja nauttia kahvia, teetä, mehua ja keksejä. Täältä saat kupin kuumaa ja hyvää mieltä. Tervetuloa askartelemaan ja hengailemaan meidän kanssa!

Kufu-hanke: Osallistu yhteisöllisen Eurooppa-ryijyn solmimiseen ja tutustu Kufun toimintaan.

STM Tukee90 matara white2 kyt white

Tapahtumaa tukevat:

 be939768373743c1ae59362ed5e81b91.png401a4f289d117f7a928e412257bce96b.pngJennilä.jpgTouhula_tunnus_red_rgb.pngLogo_vaakasuunt_Pysähdy_elämään.jpgBeActive Night riemu.pngpuotila_logo.jpg

Tapahtumaa koordinoivat:

matara white2kyt white