Tourujoen yö 2019

Helvie

helvie.jpg

Helvie on vaajakoskelainen yritys. Mallistosta löytyy mm. pellavaiset ja villakankaiset ponchot, huivit sekä viitat.

Mallistoon voi tutustua osoitteessa www.helviepuoti.fi

Laukaan vankila

Laukaan vankila ja Jyväskylän yhdyskuntaseuraamustoimisto ovat mukana Tourujoen yössä!

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja työtekijöihimme basaarialueella. Pisteellämme on myynnissä Laukaan ja muiden vankiloiden vankilatuotteita.

rikosseuraamus.fi

rikosseuraamus.fi/fi/index/vankilatuotteet.html

LauluÄäniJooga

Lauluääni Jooga.docx.JPG

LauluÄäniJooga tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia, äänenkäytön opetusta ja voimaannuttavia kursseja, olipa kyseessä sitten hengitys, ääni, kehollisuus, laulaminen tai mielen lukkojen työstäminen. Mukaan voi tulla kuka vaan valmiisiin ryhmiin, workshopeihin, varata yksitystunti tai tilata omalle porukalle sopiva kokonaisuus.

Missiomme on laulu- ja äänihäpeän karkoitus!

Tourujoen yön basaarissa luvassa tietoiskuja ja miniworkshopeja Hoitava Hengitys HB® -menetelmästä ja voimaannuttavasta äänenkäytöstä joka puolitunnein. Myynnissä BreaThin-setti hengityksen optimoinnin tueksi, sekä upeita messutarjouksia tuleville kursseille.

http://jenniruuth.com 

https://www.facebook.com/lauluaanijooga/

Music Against Drugs

MAD kuva.jpg

Tourujoen yössä Music Against Drugs ry on mukana basaarialueella ja järjestää toimistollaan avoimet ovet -tapahtuman, jonka yhteydessä voi tutustua järjestön toimintaan.

Toimistolla riittää ilmaista kivaa tekemistä: On mahdollista päästä pakohuoneeseen, kokeilla virtuaalitodellisuuslaseja (VR-lasit), testata biittipajassa, onko musiikki verissä, rakentaa unelmapuuta ja osallistua some-seinän tekoon!  Some-seinällä palkintona JBL Charge 3 -kaiutin (arvo 98€)!

Avoimissa ovissa tarjolla myös kahvia/teetä ja pientä purtavaa sekä mahdollisuus kännykän lataukseen ja hengailuun. Olkkarissamme myös pelikonsolit odottavat pelaajia!

Toiminta on päihteetöntä ja suunnattu 13-29 -vuotiaille nuorille (K13).

Tervetuloa viettämään rento ilta hyvässä seurassa!

Nouse luonto!

Nouse luonto! tarjoaa uutta ja vanhaa kansanperinnettä. Toiminnassa yhdistyvät luontokeskeinen elämäntapa, ikiaikainen myyttinen maailmankuva sekä 2000-luvun syväekologinen ajattelu. Tourujoen yössä pääsee tutustumaan Nouse luonnon! toimintaan ja tuleviin tapahtumiin. Saattaapa jokunen runolaulukin ilmoille kajahtaa. Samassa pöydässä on esillä myös Elonkehä-lehtiä.
https://www.facebook.com/nouseluonto/

Oikeutta eläimille

Oikeutta eläimille.jpg

Oikeutta eläimille (oikeuttaelaimille.fi) on järjestö joka haluaa parantaa eläinten asemaa ja kannustaa kasvissyöntiä. Tourujoen yössä esittelemme toimintaamme ja tarjoamme vegaanisia ruokamaistiaisia vapaaehtoista lahjoitusta vastaan.

Partylite

Partylite (3).jpg

Partyliten itsenäiset konsultit tulevat luomaan tunnelmaa aidoilla kynttilöillä sekä liekittömillä valo- ja tuoksutuotteilla upeaan tummuvaan iltaan. Arvontaa ja hyviä tarjouksia!

Partylite markkinoi laadukkaita ja tunnettuja sisustustuotteita, kuten erilaisia somisteita, kynttilöitä ja kodin tuoksuja, joita konsultit esittelevät tapahtumissa ja kotikutsuilla. Talomme on tunnettu erityisesti tuoksutalona, ja tarjolla on runsaasti myös tuoksuttomia tuotteita. Mahdollisuus myös lisäansioihin.

STM Tukee90 matara white2 kyt white

Tapahtumaa tukevat:

 be939768373743c1ae59362ed5e81b91.png401a4f289d117f7a928e412257bce96b.pngJennilä.jpgTouhula_tunnus_red_rgb.pngLogo_vaakasuunt_Pysähdy_elämään.jpgBeActive Night riemu.pngpuotila_logo.jpg

Tapahtumaa koordinoivat:

matara white2kyt white