matara white2

STM Tukee90 neg

EJY Kohtaamispaikkapäivät 2021 iso kuva

Logo uusi 01

 

 

 

XV Valtakunnalliset kohtaamispaikkapäivät Jyväskylässä  2.-3.4.2020

Tiedote 12.3.2020

XV Valtakunnalliset kohtaamispaikkapäivät 2.-3.4.2020 perutaan

Jyväskylän kohtaamispaikkapäivien työryhmä kokoontui tänään maan hallituksen tiedotustilaisuuden jälkeen. Työryhmässä keskusteltiin tilanteesta ja erilaisista korvaavista vaihtoehdoista. Päivien järjestämisessä on kuitenkin kyseessä ennen kaikkea ihmisten mahdollisuus tavata toisia ja verkostoitua eikä näin ollen ole tarkoituksenmukaista lähteä siirtämään päiviä webinaariksi. Työryhmä siis päätyi perumaan XV Valtakunnalliset kohtaamispaikkapäivät Jyväskylässä 2-3.4.2020.

Hallitus on tänään tiedotustilaisuudessaan suositellut yli 500 ihmisen yleisötilaisuuksien peruuttamista ja samalla on myös vahva suositus muidenkin tilaisuuksien peruuttamisesta, mikäli niitä ei ole välttämätöntä pitää. Lisäksi Jyväskylän kaupungilta tuli tänään iltapäivällä suositus väestön suojelemiseksi koronavirustartunnalta.  Esimerkiksi Jyväskylän kaupunki peruu omat yleisötilaisuutensa esim. kaikki kaupungin syntymäpäiväviikon 16.-22.3. tapahtumat.

Jyväskylän Valtakunnallisen kohtaamispaikkatyöryhmän puolesta Sari NaappiperuttuTule mukaan XV Valtakunnallisille kohtaamispaikkapäiville Jyväskylään. Päivien teemana on tulevaisuuden kohtaamispaikat. Mukaan mahtuu 200 osallistujaa.

Kohtaamispaikkapäivät on kaksipäiväinen tapahtuma, joka järjestetään eri paikkakunnalla joka vuosi. Jyväskylässä kohtaamispaikkapäivät on järjestetty kerran aiemmin, vuonna 2013. 

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille kohtaamispaikkojen, kumppanuus- ja järjestötalojen ja yhdistysten edustajille, vapaaehtoisille, työntekijöille sekä kuntien hyvinvointipalveluissa toimiville. Päivien aikana kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja, tutustutaan Jyväskylässä toimiviin erilaisiin kohtaamispaikkoihin, opitaan uutta työpajoissa, kohdataan uusia ihmisiä ja tavataan vanhoja tuttuja. Verkostoitumista parhaimmillaan!

Päivien ohjelma

Ilmoittautuminen päiville on avattu 29.1.2020. Ilmoittautuminen päättyy osallistujämäärän (200 henkeä) täyttyessä, kuitenkin viimeistään 18.3.2020.(Ilmoittautumisten tilanne 5.3.2020 klo 9.30 120/200)

Tutustu huolellisesti ilmoittautumisohjeisiiin sekä peruutusehtoihin.

#kohtaamispaikkapäivät

Päivien järjestämisessä mukana:

Keski-Suomen Yhteisöjen tuki ry

Huhtasuon ASA ry

Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus KOSKE

EHYT ry

Jyväskylän kaupunki

Grafiikka 01

STM Tukee90 matara white2 kyt white