matara white2

STM Tukee90 neg

Mataran joulumaa ohjelma

Tervetuloa Mataran Joulumaahan 1.-20.12.2023. Jokaiselle arkipäivälle on suunniteltu jotakin ohjattua toimintaa aina kädentaidoista lauluun ja liikkumiseen.

Virallisia avajaisia vietetään 1.12. klo 11-13, jolloin voit kuvauttaa itsesi joulupukin reessä ja nauttia kupposen lämmintä juomaa. Paikalla on myös Mataran tonttu.

Mataran joulumaahan on rakennettu myös jouluinen itseohjautuva askartelupiste. Askartelut sopivat ihan kaikille, tervetuloa askartelun rentouttavaan maailmaan sinulle sopivana ajankohtana. Tarvikkeet ja materiaalit löytyvät valmiina pöydältä, kuten myös selkeät ohjeet ja mallit, sisältäen useita eri vaikeustasoja. 

Tällä viikolla (vko 48) itseohjautuvat askartelujen teemana on talouspaperirullista kauniita tähtiä / lumihiutaleita. Sekä eväspusseista / suodatinpusseista liimaamalla kaunis joulutähti. (Otamme ilolla vastaan puhtaita talouspaperihylsyjä ja lasipurkkeja, voit jättää niitä askartelupisteeseen.)

Teemat itseohjautuvissa askarteluissa vaihtuvat viikoittain. Tulossa seuraaville viikoille mm. lasilyhtykuviointia,  himmelihommia ja pahvisia piparitaloja. Askartelut toteutetaan kierrätysmateriaaleista. 

Joulumaassa on mahdollisuus arvailla myös jouluisia tuoksuja itsenäisesti, vastaukset tuoksupussien sisällöstä löytyvät pöydältä.  

Tuoksupussit sopivat ilahduttamaan myös näkövammaisia Joulumaan vieraita. 

Mataran perinteistä kinkkubingoa pelataan 20.12. klo14-15, johon myös ohjatut Joulumaan ohjelmat päättyvät ja Mataran väki alkaa rauhoittumaan joulunviettoon.

Tervetuloa Mataran Joulumaahan nauttimaan joulun tunnelmasta ja tapaamaan muita.