matara white2

STM Tukee90 neg

Tunnetko paloa puhtaanapitoon ja nautit omasta kädenjäljestäsi, kun paikat ovat siistinä? Entä haluaisitko työskennellä mukavassa työympäristössä, mukavien ihmisten ympäröimänä? Hae töihin Mataraan.

Kansalaistoiminnankeskus Mataraan haetaan siistijää ensin työkokeiluun ja hyvin sujuneen työkokeilun jälkeen palkkatuella. Siistijän työ sijoittuu Matarankatu 6:n tiloihin. Työtehtäviin kuuluvat toimisto-, kokous- ja saniteettitilojen ylläpito- ja perussiivous sekä mahdollisesti kahvituspalvelu kokouksiin ja tapahtumiin. Siistijän työaika on 30h/vko, pääsääntöisesti klo 6-12 (neuvoteltavissa).

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, jossa pääset tekemään työtä niin itsenäisesti kuin yhdessä muiden siistijöiden kanssa. Toivomme, että olet kiinnostunut ja motivoitunut siivoustyöstä. Täällä meillä voit rakentaa omaa urapolkuasi, sillä myös oppisopimuskoulutus on mahdollista. Ennen kaikkea toivomme, että olet oma-aloitteinen, reipas ja vastuuntuntoinen työntekijä ja pärjäät suomen kielellä. Mataran työyhteisö ja oma siivoustiimisi ovat tukenasi ja meillä Matarassa jokainen saa olla oma itsensä. Työskentelemme niin itsenäisesti kuin työpareina.

Tarkistathan TE-toimistosta, että sinulla on palkkatukikelpoisuus yhdistykselle tai säätiölle. Työsuhteen kesto määräytyy palkkatuen mukaan. Ennen työsuhdetta on työkokeilujakso (2-6kk).

Kansalaistoiminnankeskus Mataraa hallinnoi Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT). KYT on keskisuomalainen kansalaistoiminnan ja sitä edustavien yhteisöjen kehittäjä.  KYT tarjoaa tilitoimisto- ja tukipalveluita, ohjausta, asiantuntijapalveluita sekä neuvontaa Keski-Suomen maakunnissa toimiville yhdistyksille.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 14.4.2023. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa siivoustyön vastaava Pirjo Pihlainen puh. 050 4671685 (klo 8-14 välillä) tai kansalaistoiminnan johtaja Sari Naappi puh. 040 7779582