matara white2

STM Tukee90 neg

Tervetuloa juhlaristeilylle kanssamme to 24.3. klo 13 alkaen Kansalaistoiminnankeskus Mataraan.

Laivaan nousu tapahtuu kannelta 1 (Matarankatu 6A1), jossa mahdollisuus myös valokuvauttaa itsesi. Mikäli et pääse mukaan risteilemään heti klo 13, on sinun mahdollista hypätä laivaan kesken risteilyn juuri sinulle sopivana ajankohtana klo 13-17 välillä.

Juhlaristeilyllä juhlimme Mataran 10-vuotissynttäreitä. Luvassa on juhlabingo, kakkubuffet a’la Mataran toimijat, alkoholiton drinkkibaari (EHYT ry), juhladisco jne. Toki risteilylle kuuluu aina shoppailut, joten Mataran risteilyllä järjestetään opastettuja ”taxfree”-kierroksia, joissa pääsee tutustumaan Mataran toimijoihin. Synttäreitä vietetään yhteistyössä Nuorten Taidetyöpajan kanssa, joten myös pääset tutustumaan Taidetyöpajan toimintaan.

Risteilyllä on ohjelmassa myös seminaariosuus klo 13.30-14.30. Seminaariosuutta on mahdollista seurata myös Zoomin välityksellä ja ohjelmassa on:

  • Runo Mataralle, lausuntataiteilija Maija Piitulainen
  • Osallisuuden merkitys hyvinvointiin ja kuntien elinvoimaan, kehittämispäällikkö Virpi Harilahti-Juola, Maaseudun Sivistysliitto
  • Risteilyinfo

ZOOM-linkki seminaariosuuteen: https://us02web.zoom.us/j/89919135661?pwd=N1pOSXZkN0ZWSjFHYVlYWE5aaExYZz09

Mikäli olet tullut autolla, voit jättää kulkupelisi ”autokannelle” yleiselle parkkipaikalle tai Kankaan/Kolmikulman parkkihalliin.

Ajo-ohje Mataraan: https://www.matara.fi/kansalaistoiminnankeskus-matara/yhteydet

Saavumme takaisin satamaan klo 17, jolloin toivotamme risteilyvieraille turvallista kotimatkaa.

Tervetuloa kanssamme juhlaristeilylle! (Säätiedotus lupaa, että luvassa ei ole myrskyä eikä näin ollen tiedossa ole kovaa aallokkoa)

Tuettu Veikkauksen tuotoilla, logo. Kansalaistoiminnankeskus Mataran logo. Logo, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki