matara white2

STM Tukee90 neg

Viime aikojen Ukrainan tapahtumat ovat herättäneet monenlaisia ajatuksia, tunteita ja huolta. Voi olla surua, pelkoa, ahdistusta, epäuskoa, hämmennystä. Sota on tullut tiedotusvälineiden ja sosiaalisen median välityksellä yllättävän lähelle sekä läheiseksi sen tekee myös se, että sota on tässä Euroopassa. Millaisia ajatuksia sinulla on herännyt Ukrainan tilanteesta?  Tule mukaan keskustelemaan asiasta ja purkamaan sitä kautta omaa mieltä ja tuntemuksia.

Avoin keskustelutilaisuus järjestetään ti 22.3.2022 klo 16.30-18. Paikka: Kansalaistoiminnankeskus Matara (Matarankatu 6 A 1) Matara-sali.

Mukana keskustelutilaisuudessa ovat mukana Kriisikeskus Mobilen kriisityöntekijä ja vapaaehtoinen sekä SPR:n asiantuntija.

Tilaisuudessa on asiantuntijoiden alustus aiheeseen, jonka jälkeen avointa keskustelua mitä aihe sinussa herättää. Tilaisuudessa on mahdollista myös järjestää kahdenkeskisiä keskusteluja Mobilen ja SPR:n työntekijöiden kanssa. Tarvittaessa kahdenkeskinen keskustelu voi jatkua myös Kriisikeskus Mobilen tiloissa Mataran naapurissa. Kriisikeskus Mobilesta keskusteluapua elämän eri kriisitilanteissa puh. 0447888470 ma-to klo 8-20 ja Pe klo 8-17. 

Tervetuloa!