matara white2

STM Tukee90 neg

”Kiitos hienosta ja tunnelmallisesta tapahtumasta. Yhteisöllisyys sekä lämmin tunnelma oli koko tapahtuman ajan läsnä.” (asiakaspalaute tapahtumasta)

Mataran Markkinat -tapahtuma tarjosi lauantaina 25.9.2021 iloa, tunnelmaa ja yhteisöllisyyttä. Ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma toi Mataraan mukavasti jyväskyläläisiä, mutta keskustelujen lomassa selvisi, että saimme vierailijoita myös Helsinki-Joensuu akselilta. Mataran Markkinoilla kävi kaikkiaan noin 6000 iloista kävijää. Tapahtuman osallistujamäärä ja se kuinka laajalta alueelta tapahtumassa oli väkeä, lämmitti järjestäjien mieltä.

Kansalaistoiminnankeskus Mataran parkkipaikka muuntui markkina-alueeksi, jossa kävijöille oli tarjolla erilaisia ruoka- ja herkkukojuja, koruja, käsitöitä, kirjoja, kosmetiikkaa sekä kirpparitavaraa. Markkinoilla pääsi tutustumaan myös monipuolisesti yhdistysten toimintaan. 

Tapahtumassa pääsi tutustumaan myös Mataran säännöllisiin toimintoihin (Arki-info, Bingo, Ekokorupaja ja BUBI-visailu), joissa osallistujia oli yhteensä reilut 100. KäytäväGalleriassa oli ihailtavana Valokuvanäyttely Valon kaupungin aiempien vuosien valoteoksista ja Monikulttuurikeskus Gloriassa kävi nauttimassa kahvia keskustelujen ja askartelujen lomassa 200 kävijää.

Kiitokset kaikille tapahtumaan osallistuneille, markkinakojujen pitäjille ja vapaaehtoisille. 

Mataran Markkinat -tapahtumassa yhteistyökumppanina oli Valon kaupunki.

Tapahtumasta voit käydä antamassa palautetta 10.10.2021 saakka. https://forms.gle/82TLqgjVp1wFHcSv5

Kiitos jo etukäteen palautteesta.

Tuettu Veikkauksen tuotoilla, logo. Kansalaistoiminnankeskus Mataran logo. Logo, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki