matara white2

STM Tukee90 neg

Tunnetko paloa puhtaanapitoon ja nautit omasta kädenjäljestäsi, kun paikat ovat siistinä? Haluatko työskennellä mukavassa työympäristössä, mukavien ihmisten ympäröimänä? Hae töihin Mataraan.

Kansalaistoiminnankeskus Mataraan haetaan kahta siistijää ensin työkokeiluun ja hyvin sujuneen työkokeilun jälkeen palkkatuella. Siistijän työ sijoittuu Matarankatu 4 sekä Matarankatu 6:n tiloihin.

Työtehtäviin kuuluvat toimisto-, kokous- ja saniteettitilojen ylläpito- ja perussiivous. Lisäksi siistijän tehtäviin kuuluu kokouskahvien järjestäminen muiden siistijöiden kanssa. Siistijän työaika on 30h/vko, pääsääntöisesti klo 6-12 (neuvoteltavissa).

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, jossa pääset tekemään työtä niin itsenäisesti kuin yhdessä muiden siistijöiden kanssa. Toivomme, että olet kiinnostunut siivoustyöstä ja sinulla on ainakin jonkin verran kokemusta ja osaamista työn tai koulutuksen kautta. Ennen kaikkea toivomme, että olet oma-aloitteinen, reipas ja vastuuntuntoinen työntekijä. Pidät myös tiimityöskentelystä. Tarkistathan TE-toimistosta, että sinulla on palkkatukikelpoisuus yhdistykselle tai säätiölle. Työsuhteen kesto määräytyy palkkatuen mukaan. Ennen työsuhdetta on työkokeilujakso.

Kansalaistoiminnankeskus Mataraa hallinnoi Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT), joka on 3. sektorin tuki- ja kehittämisorganisaatio. KYT tarjoaa esimerkiksi järjestö-, projekti- ja tilitoimistopalveluja yhteisöille sekä ylläpitää avoimia kohtaamispaikkoja kansalaisille.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 12.6.2021. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa siivoustyön vastaava Pirjo Pihlainen puh. 050 4671685 (klo 8-14 välillä) tai yhteisökoordinaattori Sari Naappi puh. 040 7779582

Tuettu Veikkauksen tuotoilla, logo. Kansalaistoiminnankeskus Mataran logo. Logo, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki