matara white2

STM Tukee90 neg

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista alueellaan myös huhtikuussa. Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntien alueella osallistujamäärä rajoitetaan 10 henkilöön. Päätös kokoontumisrajoituksista on voimassa 1.4.–30.4.2021. https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69904791 

Tällä hetkellä voimassa olevista suosituksista ja rajoituksista löytyy tietoa myös Jyväskylän kaupungin sivulta:

https://www.jyvaskyla.fi/terveys/korona/voimassa-olevat

Matara on avoinna aukioloaikojen mukaisesti ma-to klo 8-18 ja pe 8-17. Kohtaamispaikassa, Mataran aulassa saa olla enimmillään 10 henkilöä. Kohtaamisten pöydässä voi käydä vaihtamassa kuulumisia, tietokoneista on käytössä yksi, jossa voi työskennellä yksi kerrallaan ja samoin lehteä voi käydä lukemassa yksi henkilö kerrallaan. Halutessaan voi myös käydä hakemassa kirjan kirjahyllystä.

Mataran aulapalvelusta jaetaan maskeja normaaliin tapaan (ma-to klo 9-16 ja pe klo 9-14). Matara on yksi Jyväskylän kaupungin järjestämistä kasvomaskien jakelupisteistä. Kasvomaskeja jaetaan asukkaille, jotka niitä kysyvät ja jotka kokevat, etteivät voi maskeja itse hankkia taloudellisen tilanteensa vuoksi. Asukkaan henkilötietoja tai varallisuutta ei kysytä eikä tarkisteta, vaan asukkaan oma arvio tilanteesta riittää.

https://www.jyvaskyla.fi/terveys/korona/kasvomaskit

Koronaepidemian tilannetta seurataan koko ajan ja toimintaa muokataan tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Pidetään edelleen turvavälit, huolehditaan hygieniasta ja tullaan Mataraan vain terveenä.

Mataran sivulla www.matara.fi  on käytössä myös Chat-palvelu, jonka kautta voit keskustella yleisesti sekä Mataraan liittyvissä asioissa, esimerkiksi tiedustella kokoushuoneiden varaustilannetta.

Chat on käytössä ma-pe klo 12-14.

 

Tuettu Veikkauksen tuotoilla, logo. Kansalaistoiminnankeskus Mataran logo. Logo, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki