matara white2

STM Tukee90 neg

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista kymmeneen henkilöön Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella ja rajoitukset ovat voimassa 1.3.2021 asti. https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69900188

Tapahtumien toteuttaminen Matarassa sekä kohtaamispaikka.

Mataran kokoustilat ovat käytettävissä ja niiden tehostettua siivousta jatketaan. Mikäli tilaisuutesi vaatii kasvokkain kohtaamista, niin varaathan kokoontumiseen osallistujamäärään nähden mahdollisimman suuren kokoustilan, jotta etäisyyksien pitäminen onnistuu. Suosittelemme tilaisuuksissa maskien/visiirien käyttöä. Tilaisuuden järjestäjä huolehtii osallistujille maskien jaon tai pyytää jokaista tapahtuman osallistujaa tuomaan oman maskin mukanaan. 

Jyväskylän kaupungin laaja maskisuositus on voimassa myös Matarassa ja siitä on tieto heti Mataran ulko-ovessa ja aulassa. https://www.jyvaskyla.fi/terveys/korona/voimassa-olevat.

Mataran kohtaamispaikka on avoinna Mataran aukioloaikojen mukaisesti. Mataran kohtaamispaikassa (aulassa) voi olla yhtä aikaa enintään 10 henkilöä. Kohtaamispaikkaan voi tulla keskustelemaan kohtaamisten pöytään. Mataran aulassa luonnistuu myös lehtien ja kirjojen lukeminen, sekä yksi henkilö voi käyttää tietokonetta, esimerkiksi laskunmaksuun. Mikäli haluaa kotiin luettavaa, voi Mataran kirjahyllystä hakea kirjoja.

Mataran loppukuun järjestettävistä tapahtumista Bingo 17.2. Herkkubingo 24.2. sekä Arki-info 25.2. toteutetaan rajoitetuin henkilömäärin (muutokset ja peruutukset mahdollisia, mikäli tilanne muuttuu nopeasti).

Mataran aulapalvelusta jaetaan edelleen kasvomaskeja normaaliin tapaan.

Huomioithan, että Matara tarjoaa myös rentoa juttuseuraa kuulumisten vaihtoon Chatin ja puhelimen kautta.

Chat ma-pe klo 12–16
www.matara.fi

Puhelin ma-to klo 12–16
044 901 6000
Puhelu maksaa normaalipuhelun verran. Käytössä myös WhatsApp!

Tuettu Veikkauksen tuotoilla, logo. Kansalaistoiminnankeskus Mataran logo. Logo, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki