matara white2

STM Tukee90 neg

Koronatilanne on pahentunut Jyväskylässä ja kaupunki on siirtynyt koronan leviämisvaiheeseen. https://yle.fi/uutiset/3-11765205. Tämän tiimoilta mm. kirjastot ja museot ovat suljettuna 14.2. saakka.

Tämän myötä rauhoitamme Mataran toimintaa seuraavan kahden viikon ajaksi Jyväskylän kaupungin linjausten mukaisesti. Mataran järjestämät bingo (3.2. ja 10.2.) ja ekokorupaja (9.2.) perutaan 1.2.-14.2. välisellä ajalla. Suunniteltu Vapaaehtoiseksi – Mataraan iltatilaisuus (9.2) siirretään kokonaan etäyhteydellä järjestettäväksi (Tilaisuuteen pääsee tästä linkistä: https://us02web.zoom.us/j/83821265766?pwd=K2I1KzFLR3VEWVY4dkZ6UGFuRjg5QT09).

Lisäksi Mataran kohtaamispaikka on rajattu niin, että kohtaamispaikkaan voi tulla keskustelemaan kohtaamisten pöytään yksi kerrallaan. Mataran aulassa voi yksi henkilö kerrallaan lukea lehteä ja yksi henkilö voi käyttää tietokonetta esimerkiksi laskunmaksuun. Mikäli haluaa kotiin luettavaa, voi Mataran aulasta käydä hakemassa kirjoja Mataran kirjahyllystä.

Mataran aulapalvelusta jaetaan edelleen kasvomaskeja normaaliin tapaan.

Huomioithan, että Matara tarjoaa myös rentoa juttuseuraa kuulumisten vaihtoon Chatin ja puhelimen kautta.

Chat ma-pe klo 12–16
www.matara.fi

Puhelin ma-to klo 12–16
044 901 6000
Puhelu maksaa normaalipuhelun verran. Käytössä myös WhatsApp!

Tapahtumien toteuttaminen Matarassa

Länsi- ja Sisä-Suomen AVI:n kielto yleisötilaisuuksien kokoontumisrajoituksista on voimassa 8.2.2021 saakka. https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69898387.

Mataran kokoustilat ovat edelleen käytettävissä ja niiden tehostettua siivousta jatketaan. Mikäli tilaisuutesi vaatii kasvokkain kohtaamista, niin varaathan kokoontumiseen osallistujamäärään nähden mahdollisimman suuren kokoustilan, jotta etäisyyksien pitäminen onnistuu. Suosittelemme tilaisuuksissa maskien/visiirien käyttöä. Tilaisuuden järjestäjä huolehtii osallistujille maskien jaon tai pyytää jokaista tapahtuman osallistujaa tuomaan oman maskin mukanaan. 

Jyväskylän kaupungin laaja maskisuositus on voimassa myös Matarassa ja siitä on tieto heti Mataran ulko-ovessa ja aulassa. https://www.jyvaskyla.fi/terveys/korona/voimassa-olevat.

Koronaepidemian tilannetta seurataan koko ajan ja toimintaa muokataan tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Tuettu Veikkauksen tuotoilla, logo. Kansalaistoiminnankeskus Mataran logo. Logo, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki