matara white2

STM Tukee90 neg

Jyväskylässä vallitsevan koronan kokonaistilanteen vuoksi (https://yle.fi/uutiset/3-11259160) suljemme ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä Mataran aulan kohtaamispaikan ajalle 12.10.–30.10.  Tällä vältetään isoja, vapaampia kokoontumisia. Mataran kohtaamispaikassa ei ole tällä hetkellä kohtaamisten pöytää. Mataran aulassa voi yksi henkilö kerrallaan lukea lehteä tai käyttää tietokonetta esimerkiksi laskunmaksuun. 

Mataran järjestämät ekokorupaja (13.10.), arki-info (21.10., osallistuminen myös etänä) ja bingo (28.10.) siirretään aulasta Matara-saliin. Näin voimme hallitusti ja turvavälejä noudattaen toteuttaa tapahtumat, sekä opastaa osallistujia käsihygieniaan ja maskin/visiirin käyttöön. Jokaisella tapahtumaan osallistujalla tulisi olla maski/visiiri käytössään. Jyväskylän kaupungin laaja maskisuositus on voimassa myös Matarassa ja siitä on tieto heti Mataran ulko-ovessa ja aulassa. https://www.jyvaskyla.fi/terveys/korona/voimassa-olevat

Tapahtumien toteuttaminen Matarassa

Mataran aula ei ole lokakuussa käytössä tapahtumien järjestämiseen. Mikäli sinulla on aulaan varattu tilaisuus, on Mataran aulapalvelu sinuun yhteydessä. Voitte neuvotella tapahtuman siirtämisestä toiseen ajankohtaan tai tapahtuman toteuttamisesta jossain kokoustilassa. 

Mataran kokoustilat ovat edelleen käytettävissä ja niiden tehostettua siivousta jatketaan. Varaathan kokoontumiseen osallistujamäärään nähden mahdollisimman suuren kokoustilan, jotta etäisyyksien pitäminen onnistuu. Suosittelemme tilaisuuksissa maskien/visiirien käyttöä mikäli lähikontakteja ei voida välttää. Mikäli yksikin tilaisuuteen osallistuja haluaa käytettävän maskeja, käyttää kaikki maskeja. Tilaisuuden järjestäjä huolehtii osallistujille maskien jaon tai pyytää jokaista tapahtuman osallistujaa tuomaan oman maskin mukanaan. 

Koronaepidemian tilannetta seurataan koko ajan ja toimintaa muokataan tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Tuettu Veikkauksen tuotoilla, logo. Kansalaistoiminnankeskus Mataran logo. Logo, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki