matara white2

STM Tukee90 neg

Tuntuuko arki joskus tylsältä ja harmaalta? Haluaisitko jonkinlaista apua ja tukea arkeesi? Kenties itsellesi jotain tekemistä? 19. maaliskuuta olevassa Arjen apu -päivässä lähestytään arjen hyvinvointia kolmen eri teeman kautta: 

1. Työllisyys, koulutus, ohjaus ja neuvonta
2. Sosiaaliset suhteet ja vapaaehtoistoiminta
3. Hyvinvointi ja terveys.

Tapahtuma on jaettu teemojen mukaan kolmeen eri osaan, joiden aikana Mataran aulassa on yhteensä 15 eri yhteisöä keskustelemassa kanssasi arjesta ja siitä, mitä he voisivat tarjota sinulle arjen hyvinvointiisi. Tapahtumaa varten on varattu myös erillisiä huoneita, joissa voi antaa henkilökohtaisempaa ohjausta ja neuvontaa. Keskustelun lomassa on mahdollisuus nauttia myös kahvia ja pientä purtavaa.

Arjen apu- päivässä on luvassa pientä viihdykettä teemojen väliajoille. Stand up -koomikko Samu Voutilainen tulee esittämään stand upia ja Hoiva ja hyvinvointi Jennilän Jenni Raappana vetää kevyttä jalkapohjajumppaa. Päivän päätteeksi on Arki-info: Surevan tukena, jossa Suomen nuoret lesket ry:stä työntekijä tulee kertomaan miten voimme olla surevan tukena arjessa.

Arjen apu on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma ja siihen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Arjen apu -päivää rakentamassa:
Kansalaistoiminnankeskus Matara, OLKA® Jyväskylä, KYT-Järjestöpalvelut, Koutsaamo2/Uraverkosto, Jyvässeudun 4H, Jyväskylän seudun Nuorisoseura ry/Virkku-tiimi, Music Against Drugs ry, Paremmin Yhdessä ry, Monikulttuurikeskus Gloria/InfoGloria, Kehitysvammaisten Tukilitto ry/Best Buddies -kaveritoiminta, Jyväskylän kaupungin vapaaehtoistoiminnan palvelut - Vapari, Jyvässeudun työllistämisyhdistys JST ry/Sirpakka-toiminta, Näkövammaisten liitto ry, Jyväskylän Kestävä Kehitys JAPA ry, Keski-Suomen Epilepsiayhdistys ry, Keski-Suomen Parkinson-yhdistys ry.

Lisätietoja:
Tapahtuman sivu
Tapahtuman Facebook-sivu

Tuettu Veikkauksen tuotoilla, logo. Kansalaistoiminnankeskus Mataran logo. Logo, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki