matara white2

STM Tukee90 neg

Isien Varpajaiset 2019

Aina on hyvä syy juhlia, kun perheeseen tulee vauva. Tänä vuonna juhlitaan Jyväskylässä ensimmäistä kertaa yhteisiä Isien varpajaisia ma 4.11. klo 16.30-20.00. Varpajaisiin ovat tervetulleita tänä vuonna isäksi tulleet tai tulevat. Tapahtumassa juhlistetaan lapsen syntymää ja lapsen kautta perheeseen tulevaa iloa. Varpajaisissa isät pääsevät tapaamaan toisia isejä ja saavat tietoa erilaisista palveluista.

Illan aikana on ohjelmassa mm. musiikkia, standuppia ja pizzaa, mutta ennen kaikkea kohtaamisia ja vertaistukea. Tilaisuus on päihteetön ja ilmainen eikä tilaisuuteen tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Isien varpajaiset ovat lähtöisin kantakaupungin perhekeskusverkostosta, jonka tavoitteena on yhdistää voimia ja osaamista. Kun verkosto toimii yhdessä, edistää se lasten, nuorten ja perheiden hyvää arkea. Kantakaupungin perhekeskusverkostosta tapahtumaa ovat toteuttamassa Jyväskylän kaupungin varhaisen tuen palvelut, neuvola ja Mäki-Matin perhepuisto, Keski-Suomen Ensi- ja turvakoti ry, Kirkkopalvelut ry:n Erityisesti isä-toiminta, Pelastakaa Lapset ry, Monikulttuurikeskus Gloria ry ja Kansalaistoiminnankeskus Matara.

Tapahtuman nettisivu.

Tuettu Veikkauksen tuotoilla, logo. Kansalaistoiminnankeskus Mataran logo. Logo, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki