Etsitkö itsellesi työtä, jossa pääset tekemään asiakaspalvelua monipuolisesti ja toivot työpäiviisi vaihtelua?

Nyt olisi avoinna aulatyöntekijän paikka Kansalaistoiminnankeskus Mataraan. Aulatyöntekijää haetaan ensiksi työkokeiluun ja hyvin sujuneen työkokeilun jälkeen palkkatuella työsuhteeseen. Aulatyöntekijän perustehtävänä on huolehtia Kansalaistoiminnankeskus Mataran hyvästä asiakaspalvelusta ja asioinnin sujumisesta.

Aulatyöntekijän tehtäviin kuuluu asiakkaiden neuvonta ja ohjaus (kohtaamispaikan kävijät sekä järjestöt ja muut yhteisöt kokous- ja ryhmätiloissa). Asiakaspalvelun lisäksi työntekijän tehtäviin kuuluu mm. tilavarausten ja sopimusten tekeminen sekä laskutus. Työntekijä huolehtii kohtaamispaikan viihtyvyydestä sekä työhön kuuluu myös muita erilaisia Mataran arkipäivään liittyviä käytännön asioiden hoitamista ja sopimista sekä tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämistä. Työaika on 30 tuntia viikossa. Työ tapahtuu klo 7.45-18 välisenä aikana.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, jossa pääset tekemään työtä niin itsenäisesti kuin yhdessä mukavan työtiimin kanssa. Toivomme, että olet iloinen, reipas, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen työntekijä. Pidät tiimityöskentelystä ja asiakaspalvelusta. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista sekä suullisesti että kirjallisesti sekä sinulla tulee olla hallussa ATK:n perusteet.

Kansalaistoiminnankeskus Mataraa hallinnoi Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT), joka on keskisuomalainen kansalaistoiminnan ja sitä edustavien yhteisöjen kehittäjä. KYT tarjoaa tilitoimisto- ja tukipalveluita, ohjausta, asiantuntijapalveluita sekä neuvontaa Keski-Suomen maakunnissa toimiville yhdistyksille sekä ylläpitää avoimia kohtaamispaikkoja kansalaisille kuten Kansalaistoiminnankeskus Matara ja Sepänkeskus.

Lisätietoja työtehtävistä antaa vko 2-3 klo 10-16 välillä Pasi Penttinen puh. 050 5627428

Lähetä hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Viimeinen hakupäivä tehtävään on 18.1.2019.

Haetaan aulatyöntekijää tammikuu 2019 kuva