matara white2

Mataralaiset kertovat
Kansalaistoiminnankeskuksen blogi

STM Tukee90 neg

etätyöskentely

Tässä kirjoittelee Ekstam Jessica, tämän kevään Music Against Drugs ry:n Ink-tiimiläinen.


Music Against Drugs ry on lasten ja nuorten terveyttä, hyvinvointia sekä osallisuutta edistävä ehkäisevän päihdetyön järjestö. Yhdistys on vuonna 2010 perustettu, joka on kasvanut vuosien aikana valtakunnalliseksi sosiaali- ja terveysalan järjestötoiminnaksi.

Arvoihimme kuuluu yhteisöllisyys, yhdenvertaisuus ja ilo. Parasta toiminnassa on, että kaikki saavat olla omia ihania itsejään. Toiminnassa nuorilla on mahdollisuus saada uusia ystäviä, onnistumisen kokemuksia ja tutustua erilaisiin harrastuksiin.

Unelmana on yhteiskunta, jossa kaikilla lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus elää yhdenvertaista, tervettä ja hyvinvoivaa elämää. Yhdistys tarjoaa kaikille lapsille ja nuorille mahdollisuuden osallistua heidän toimintaansa taustoistaan riippumatta.

Voit toimia yhdistyksessä vapaaehtoisena tai lähteä mukaan Ink-tiimin toimintaan, jossa pääsee vahvistamaan työelämävalmiuksia. Tämä on turvallinen paikka lähteä kokeilemaan omaa urapolkuaan, omia vahvuuksiaan ja heikkouksiaan. Toiminnassa pääset toteuttamaan itseäsi omien mielenkiintojen mukaan.

Tämänhetkisen covid-19 tilanteen takia työskentelemme turvallisesti etänä. Etätyöskentely ei ole hidastanut yhdistyksen toimintaa. Yhdessä liikumme, keskustelemme ja nautimme toistemme seurasta, vaikka katsomme toisiamme ruutujen läpi. Vaikka etätyöskentely ei ole helpoin valinta, pystymme silti toteuttamaan projekteja ja itseämme. Nyt on luovuus rajana toiminnassa.

Itse kuulun media- ja viestintätiimiin Ink-tiimi toiminnassa. Työtehtäviini kuuluu muun muassa video- ja valokuvausta, sosiaalisen median tekemistä sekä erilaisten tekstien kirjoittamista. Olen itse ensimmäisen vuoden merkonomiopiskelija, ja on mahtavaa päästä kokeilemaan media-alan hommia. Ink- toiminnassa on mahdollisuuksia tehdä paljon erilaisia tehtäviä ja lähteä selvittämään omaa polkuansa epäonnistumisista huolimatta. Kaikessa ei tarvitse olla hyvä, eikä kaiken tarvitse olla oma juttunsa. Itse olen todella tyytyväinen lähtiessäni Ink-tiimi toimintaan. Ideoita kuunnellaan, ymmärretään ja hyväksytään täällä. Ink-tiimin kautta olen oppinut olemaan stressaamatta tulevaisuuden ja työelämäni suhteen.

Jessica Ekstam
Ink-tiimi, media- ja viestintätiimi
Music Against Drugs ry

www.musicagainstdrugs.info

Facebook: Music Against Drugs

Instagram: musicagainstdrugs

Tuettu Veikkauksen tuotoilla, logo. Kansalaistoiminnankeskus Mataran logo. Logo, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki