Mataralaiset kertovat
Kansalaistoiminnankeskuksen blogi

Yhdistystori on keskisuomalaisia järjestö-, yhdistys- ja kansalaistoimintaa varten luotu verkkosivusto. Mitä Yhdistystori voi tarjota juuri sinulle…

…joka toimit yhdistyksessä? Rekisteröitymällä Yhdistystorille pääset osaksi Keski-Suomen kansalais- ja järjestötoiminnan verkostoa ja saat Yhdistystorin palvelutarjonnan laajasti käyttöösi. Ilmoita tapahtumia, luo uutisia ja ajankohtaisia ilmoituksia tai kerro hankkeistasi ja vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksistasi. Voit helposti jakaa Yhdistystorilla julkaisemasi päivityksen omiin somekanaviisi. Yhdistystorilta saat vinkkejä ja ohjeistusta erilaisiin yhdistystoimintaan liittyviin asioihin.  Jos sinulla tai yhdistykselläsi on tiloja, joita voi vuokrata, kerro se Yhdistystorilla. Järjestötietopankista löytyy kansalais- ja yhdistystoimijoille suunnattu Toimeksi-tietopankki, jossa on laaja valikoima erilaisia oppaita ja työvälineitä. Yhdistystoimija, muista näkyä ja kuulua!

…joka opiskelet alaa, jossa tulet toimimaan lähellä järjestökentän rajapintoja tai vaikkapa yhdistystoiminnassa? Yhdistystorilta voit bongailla esimerkiksi harjoittelupaikkoja tai aiheen opinnäytetyöhön. Järjestöt ja oppilaitokset Jyväskylässä työskentelevät tiiviisti uusien yhteistyön rakenteiden ja käytänteiden luomiseksi sekä yhteistyön edistämiseksi. Opiskelijalle erityistä hyötyä tuo myös Järjestötietopankki, josta löytyy koulutus-, luento- ja seminaarinmateriaaleja opintojen tueksi. Myös opiskelija hyötyy yhdistystoimijoille suunnatun Toimeksi-tietopankin sisällöstä: esimerkiksi yhteisöpedagogiopiskelija voi käyttää materiaaleja hyödyksi opinnoissaan.

…joka olet kansalainen? Kuka tahansa voi ilman rekisteröitymistä lukea Yhdistystorin sisältöä. Yhdistystorilta löytyy järjestötoimijoiden ilmoittamia vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia, tapahtumia sekä ajankohtaisia uutisia ja ilmoituksia. Etsitkö toimijaa, joka järjestää vertaisryhmätapaamisia, tai haluaisitko kenties liittyä jäseneksi johonkin yhdistykseen? Yhdistystorilta voit helposti katsoa, minkälaisia yhdistyksiä Keski-Suomen alueella toimii.

Klikkaa nyt itsesi tai yhteisösi Yhdistystorille! www.yhdistystori.fi

Teksti: Emilia Riikonen, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki.

Kirjoittaja opiskelee yhteisöpedagogiksi Humanistisessa Ammattikorkeakoulussa, suorittaa opintoihinsa liittyvää työharjoittelua Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen järjestöpalveluissa sekä Mataralla ja opiskelee samalla ahkerasti myös Yhdistystorin käyttöä.