Talkoolaisena pääset mukaan kivaan porukkaan ja osaksi loistokasta tuotantotiimiä. Saat Tourujoen yö -paidan sekä ohjauksen ja perehdytyksen tehtävään, ruokahuollon tapahtumapäivän aikana, tuotekassin ja osallistumistodistuksen, unohtamatta tapahtuman karonkkaa perjantaina 13.10.2017.

Toimiva tuotantotiimi on keskeinen osa onnistunutta tapahtumaa. Tourujoen yön järjestämiseen liittyy monenlaisia tehtäviä. Voit osallistua sekä tapahtuman valmisteluihin että itse tapahtumapäivän toteuttamiseen. Talkoolaisena voit toimia esimerkiksi oppaana, liikenteenohjaajana, roudarina, myyjänä Mataran ruokakojulla ja paljon muuta. Vapaaehtoisena toimit itseäsi kiinnostavissa ja sinulle sopivissa tehtävissä!

Opiskelijat huomio: tehtäviä voidaan myös opinnollistaa. Ilmoittaudu talkoolaiseksi täyttämällä lomake.

 

Yhteisöllinen koko perheelle ja kaiken ikäisille soveltuva Tourujoen yö -tapahtuma järjestetään lauantaina 30.9.2017 klo 17–22.

Tourujoen yö rakentuu hyviksi havaituista peruselementeistä: esiintymislavan monipuolisesta ohjelmasta, basaarialueen myynti- ja esittelypisteistä sekä työpajoista. Tapahtuma-alueena toimii Kansalaistoiminnankeskus Matara, sen piha-alue sekä Tourujoen suisto. Vuoden 2017 tapahtumassa uutena tapahtumamiljöönä on syksyllä valmistuva Tourujoen puisto. Valon kaupunki on tärkeä yhteistyökumppanimme ja yhteistyö mahdollistaa valoteosten sijoittamisen tapahtuma-alueelle sekä tuo alueen yleisvalaistukseen erityistä lisätwistiä. Tourujoen yön koordinoinnista vastaa Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen hallinnoima Kansalaistoiminnankeskus Matara. Tapahtuman mahdollistaa yhteistyö lukuisten eri toimijoiden kanssa.

Tourujoen yö on myös Facebookissa ja Instagramissa. Katso myös www.tourujoenyo.fi.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tervetuloa mukaan!